Een verrassing voor u en uw gasten, dat zijn onze culinaire ervaringen. Speciaal voor u zoeken we de beste mix tussen bewezen gerechten en spannende nieuwe trends. Wij werken niet met standaard buffetten maar bieden u een aantal suggesties. Vervolgens gaan wij met u aan tafel zitten om de culinaire wensen van u en uw gasten te bepalen.

Koud & Warm Buffeten
Genieten van krachtige smaken, verse ingrediƫnten en een trendy gepresenteerd buffet. AnnoNu Catering levert maatwerk, voor elk evenement een andere invulling.
Barbecue buffetten
Wat is er plezieriger dan een zonnige zomeravond inluiden met een heerlijke BBQ. Geniet van sappige gamba’s, vers gekruide vleessoorten en frisse salades.
Lunches
Lunchen met uw managementteam of het gehele personeelsbestand, wij bieden een passend arrangement. Al ons brood komt vers van de lokale bakker en wordt belegd met smaakvolle producten.
Little Bites
Little Bites is het vernieuwende en mooi gepresenteerde hapjesconcept van AnnoNu Catering. Met een ruime keuze uit vers gebrande noten, lekkere knoflook olijven op olie en andere hartige snacks vervolmaakt u de dag.
Amuses
Een break tijdens de dag, een prettige afwisseling tussen de drankjes door en een moment om naar uit te kijken… dat zijn de Bite ’n Tastes AnnoNu.