Lunches

45C42AF0-D0C8-4A64-9EDF-28251A3AE068

Lunchen met uw managementteam of het gehele personeelsbestand, wij bieden een passend arrangement. Al ons brood komt vers van de lokale bakker en wordt belegd met smaakvolle producten.

Lunch “Gewoon Trek” (€8,25 vanaf 20 personen)

3 luxe zachte witte en bruine bolletjes (pitten en zaden) belegd met jong belegen kaas, achterham, salami en kipfilet en afgemaakt met garnituur. Daarnaast serveren wij halfvolle melk en jus d’orange.

Lunch “Meer Trek” (€11,75 vanaf 20 personen)

Luxe zachte bolletjes met pitten en zaden en royaal belegd (Brie met honing & walnoot, filet americain met uitjes & sla, rosbief met pijnboompitten & pesto, ham en kaas). Daarnaast heeft u de keuze uit een kop huisgemaakte soep of broodje beenham en serveren wij halfvolle melk en jus d’orange.

Lunch “Bijzondere Trek” (€15,75 vanaf 20 personen)

Luxe zachte bolletjes met pitten en zaden en royaal belegd (Brie met honing & walnoot, filet americain met uitjes & sla, zalm met roomkaas & bieslook, rosbief met pijnboompitten & pesto, ham en kaas). Daarnaast serveren wij twee soorten quiche (ei, bieslook, cherrytomaatjes & kaas (vega) en ei, bacon en kaas) een broodje beenham en een kop huisgemaakte soep naar keuze. Uiteraard ontbreekt ook hier de halfvolle melk en jus d’orange niet!


BC3DE74F-2AC4-43E8-BDAD-98FC1E43279B

Uit te breiden met…

…vers fruit (€0,50)
…clubsandwich (€1,50)
…wraps (€1,50)
…saucijzen- of kaasbroodje van de bakker (€1,75)

Uiteraard volledig verzorgd:
• Buffet wordt aangekleed met linnen en decoratie;
• Broodjes worden gepresenteerd op stijlvolle schalen;
• Porselein, bestek en servetten leveren wij mee;
• Ongespoeld retour, wij doen graag de afwas voor u!